"20 Yıl 20 Başkan" paneli - Son Dakika
Güncel

"20 Yıl 20 Başkan" paneli

"20 Yıl 20 Başkan" paneli

20. yılını kutlayan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Adana Şubesi'nin eski dönem başkanları, üyelerle tecrübelerini paylaştı.

21.07.2016 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

JCI Adana'nın eski başkanları tecrübelerini paylaştı

14. yüzyılda inşa edilen, dünyanın sayılı sivil mimarlık örneklerinden biri olan Ramazanoğlu Konağı'nda düzenlenen "20 Yıl 20 Başkan" isimli panel, JCI Türkiye Başkanı Özge Özkan Kızanlık ve JCI Türkiye EVP'si Özgür Noyan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, yeni üyeler Nuri Pekçetin ve Umut Yaşar Kıyıkçı'nın pin takma töreni yapıldı.

"JCI ADANA, 20 YILDIR TOPLUMA FAYDA SAĞLIYOR"

Açılışta konuşan JCI Adana Şube Başkanı Alkan Sönmez, JCI Türkiye'nin geçtiğimiz yıl 100. yılını kutladığını belirterek, "JCI Adana olarak biz de bu yıl 20. yılımızı kutlamaktayız. Köklü bir tarihimiz ve başarılarla dolu bir geçmişimiz var. JCI Adana, tam 20 yıldır toplumda pozitif fayda sağlıyor ve gençlere bu bağlamda fırsatlar tanıyarak insanlığa hizmet ediyor. Bu geçmişe sahip çıkmak ve bayrağı daha da yukarılara taşımak her JCI üyesinin vazifesidir" dedi.

Sönmez, böylesine önemli ve anlamlı buluşmayı yine köklü bir tarihi bulunan Ramazanoğlu Konağı'nda gerçekleştirmenin kendilerine ayrıca gurur verdiğini ifade etti.

Daha sonra panele geçilirken, JCI Adana Şubesi'nin eski başkanları, üyelerle başkanlık tecrübelerini, bilgi ve birikimlerini paylaştı, "Neden bir JCI üyesi olmalıyız?" sorusuna yanıt verdi. Etkinlikte, JCI Türkiye tarafından yürütülen "Rengimiz Aynı" isimli proje çerçevesinde, albinizmli bir kişiye özel gözlük alınması için bağış toplandı.

SOKAK HAYVANLARINA MAMA BAĞIŞI

JCI Adana Şubesi, DOHAYKO Adana Şubesi tarafından gerçekleştirilen "1 Mum 1 Mama" kampanyasına da "Plaket Verme Hayat Ver" projesi ile destek verdi. Plaketler, DOHAYKO tarafından üretilen mumlarla birleştirilerek etkinliğe katılan tüm başkanlara takdim edildi, bu sayede her bir başkan adına sokak hayvanlarına 3 kilo mama bağışı yapılmış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '20 Yıl 20 Başkan' paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement