2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi Başladı

Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü Özden ve Belediye Başkanı Çaylı, mesaj yayımladı.

15.09.2014 15:46

Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden ve Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özden, mesajında, tüm çabanın geleceğin güvencesi olan çocukların, Türkiye'nin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü özelliklerine uygun yetiştirmesi olduğunu belirtti.

Milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan öğrencilerin yetişmesinin önemini vurgulayan Özden,"Öğrencilerimiz eğitimin en güzelini almalı. Hedefler büyük olmalı. Çağımız bilgi çağıdır.   Eğitimin alanı her geçen gün genişlemekte.  eğitimin seviyesi her geçen gün yükselmektedir" ifadesini kullandı.

Yenice Belediye Başkanı Çaylı ise okulların, çocukların hayat boyu kullanacağı bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı yer olduğunu bildirdi.

Çocukların ve gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu belirten Çaylı, mesajında şunları kaydetti:

"Her geçen gün bir öncekinden daha fazla bilgi ve beceri isteyen yaşamımızda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek, geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Türkiye'nin dünyanın sayılı devletleri içerisine girebilmesi için eğitimin önemli. Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağına olan inancımız tamdır." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement