2014'ün Son Çocuk Parkı Akıncılar Mahallesine - Son Dakika
Güncel

2014'ün Son Çocuk Parkı Akıncılar Mahallesine

2014\'ün Son Çocuk Parkı Akıncılar Mahallesine

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Akıncılar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çocuk parkında incelemelerde bulundu.

24.12.2014 10:13  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Akıncılar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çocuk parkını inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

"HALKIN İSTEK VE İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ"

İnegöl Belediyesi olarak altyapı ve üstyapı gibi hayati önem taşıyan hizmetlerin yanında sosyal hizmet alanında da yeni mahalleleri merkez mahalleler kadar önemsediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, "Bu kapsamda çocuk parkı olmayan 12 yeni mahallemize çocuk oyun alanı oluşturmaya başladık. Büyükşehir yasasıyla birlikte belediyemiz bünyesine katılan mahallelerimize de hizmet götürmek için 01 Nisan 2014 itibarı ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hizmette İnegöl bir bütündür diyerek ilçe merkezinin dışında ilçemize yeni katılan mahallelere de eşit hizmet götürmek amacıyla çok amaçlı parklar yaparak içerisine sportif alanların yanı sıra, dinlenme mekânları ve çocuk oyun grupları yerleştiriyoruz. Halkın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusundaki çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan çalışmalarla bir taraftan İnegöl'de bulunan parklar yenilenirken diğer taraftan da yeni yapılacak olan tüm çocuk parkları modern oyuncaklarla donatılıyor ve çocukların güvenliğini sağlamak amacıyla da park zeminine yumuşak kauçuk taban döşeniyor" dedi.

2014'ÜN SON ÇOCUK PARKI
Parkların yapımında önceliklerinin parkı olmayan mahalleler olduğunu hatırlatan Yiğit, "Bu kapsamda yapılması planlanan 12 adet çocuk parkına ilave olarak Süpürtü ve Akıncılar mahallelerimizde de birer adet park yapımıyla bu sayıyı 14'e çıkardık. 14. ve 2014 yılının son çocuk parkını bugün itibarı ile tamamlamış bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

MALİYETİ 30 BİN TL

Yapımı gerçekleştirilen Akıncılar Mahallesi çocuk parkı hakkında teknik bilgi veren Yiğit, "Parkımız 250 metrekare alan içerisinde planlanmış olup parkımızda, 100 metrekare sert zemin, dinlenme ve oturma alanı, 150 metrekare çocuk oyun alanı yer almaktadır. Kum zeminden oluşan parkımızda; tek kuleli oyun grubu, bağımsız salıncak ve tahterevallinin yanı sıra 2 adet piknik masası ve 1 adette çöp kovası bulunuyor. 25 metre panel çit uygulaması yaptığımız parkımızın ortalama maliyeti ise 30 bin TL'dir. Böylelikle Hasanpaşa, Edebey, Kulaca, Aşağıballık, Çitli, Çeltikçi, Alibeyköy, Hocaköy, Tüfekçikonak, İsaören, Ortaköy, Süpürtü, Şipali ve Akıncılar mahallelerimiz olmak üzere 14 yeni mahallemizde park yapım çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk. Değerli halkımıza hayırlı olması dileklerimle İnegöl'ümüzün yeni mahallelerinde çalışmalarımızın önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini özellikle vurgulamak istiyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2014'ün Son Çocuk Parkı Akıncılar Mahallesine - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement