2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti'den Şarkışla Belediye Başkanlığına seçilen Oğuz, görevine başladı.

04.04.2014 15:42

AK Parti'den Şarkışla Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Turgay Oğuz, görevine başladı.

Oğuz, Şarkışla Belediyesindeki törende, yapılan duanın ardından görevini selefi Kasım Gültekin'den devraldı.

Kasım Gültekin'in ilçeye hizmetinin büyük olduğunu kaydeden Oğuz, "Şarkışla halkı adına size teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bir çok projeye imza attınız, müteşekkirim" dedi.

Oğuz, Gültekin'e bundan sonraki yaşamında mutlu ve sağlıklı bir ömür diledi.

Seçimin çok güzel ve sakin bir havada seçtiğini belirten Oğuz, "İlçemizde yapılan seçimlerde olumsuz bir olayla karşılaşmadığımızdan dolayı gayet memnunuz. Seçimlerin tüm yurdumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Söz verdiği gibi kardeşlik, hak ve hukuk içinde, siyasi ayrımcılık olmadan hizmet edeceğini vurgulayan Oğuz, "Hizmetlerimizi adaletli ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza sunacağız. Bizi bu göreve layık gören tüm Şarkışla halkına teşekkür ederim" diye konuştu.

Gültekin de seçimin bir demokrasi yarışı olduğunu belirterek, "Bu görevi Şarkışla halkı bize 5 yıllığına emanet etti. Biz de 5 yıl boyunca emanete sahip çıkmaya çalıştık. Ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Fakat bu dönem için de değerli Başkanım Ahmet Turgay Oğuz'u bu makama layık görerek O'nu seçtiler. Saygı ve sevgimiz sonsuzdur. Bundan böyle başkanımın yine yanında olacağım. Bizler Şarkışla için, Şarkışla'nın geleceği için varız" ifadelerini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement