2016 Yılının Son Turu Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

2016 Yılının Son Turu Gerçekleştirildi

2016 Yılının Son Turu Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi Tur Otobüsü, 2016 yılının son turunu gerçekleştirdi.

30.09.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Belediyesi Tur Otobüsü, 2016 yılının son turunu gerçekleştirdi. Vatandaşlar, tarihi mekanlara yönelik düzenlenen turlara yoğun ilgi gösterdi.

Battalgazi Belediyesi Tur Otobüsü, 2016 yılının son turunu gerçekleştirirken, vatandaşlar gerçekleştirilen turlara yoğun ilgi gösterdi. 2016 yılının son turuna katılan vatandaşlara, Türk Bayrağı, Küçük Gezgin Dergisi ve Battalgazi Belediyesinin faaliyetlerini içeren Battalgazi Belediyesi Bülteni dağıtıldı. Rehber eşliğinde Battalgazi Surları, Namazgah, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Ulu Cami, Kanlı Kümbet, Sıddı Zeynep, Hasan Basri Türbesi, Kırklar Mezarlığı, Emir Ömer Mescidi, Şahabiyye-i Kübra Medresesi ve Sugra'yı gezen vatandaşlar, düzenlenen turlardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti. 2016 yılının son turuna katılan Aysun Güntürkün, Adana'dan gelen misafirleri ile birlikte tarihi mekanları gezeceklerini belirterek, "Tur otobüsüyle geçen gün de gezmiştik. Çok hoşumuza gitmişti. Misafirlerimiz geldi. Şimdi de onlarla gezeceğiz" şeklinde konuştu.

Şefika Ünal ise tarihi mekanlar hakkında rehberlerin verdiği bilgilerin önemine dikkat çekti. Ünal, "Birkaç sefer tur otobüsüyle gezme imkanımız oldu, çok güzeldi. Hizmeti oldukça beğendik. Rehberlerimiz özellikle tarihi yerleri çok güzel bir şekilde anlattı" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2016 Yılının Son Turu Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement