2018 Chevrolet Traverse Detroit İçin Hazırlanıyor - Son Dakika
Otomobil

2018 Chevrolet Traverse Detroit İçin Hazırlanıyor

2018 Chevrolet Traverse Detroit İçin Hazırlanıyor

CARMEDYA.COM – Chevrolet, Ocak ayında yapılacak olan Detroit Otomobil Fuarı için hazırlanıyor. Bu fuara Chevrolet yeni Traverse modeliyle damga vurmayı planlıyor. Hemen öncesinde ise marka Traverse için bir teaser görüntüsü yayınladı. SUV segment oyuncusu olacak olan Chevrolet Traverse, teaser görüntüsüyle benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Keskin hatlara sahip olan Chevrolet Traverse, şişkin çamurluklarıyla da dikkat...

19.12.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Chevrolet, Ocak ayında yapılacak olan Detroit Otomobil Fuarı için hazırlanıyor. Bu fuara Chevrolet yeni Traverse modeliyle damga vurmayı planlıyor. Hemen öncesinde ise marka Traverse için bir teaser görüntüsü yayınladı. SUV segment oyuncusu olacak olan Chevrolet Traverse, teaser görüntüsüyle benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Keskin hatlara sahip olan Chevrolet Traverse, şişkin çamurluklarıyla da dikkat çekiyor. Tavan çizgisi arkaya doğru düz bir şekilde uzanıyor. Farlar ve stoplar yan bölüme doğru uzatılmış. Teaser görüntüsüyle birlikte Chevrolet Traverse 7 kişilik oturma düzenine sahip olacakmış gibi görünüyor. Modelin detayları ilerleyen günlerde su yüzüne çıkacak.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil 2018 Chevrolet Traverse Detroit İçin Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement