22. Akbank Caz Festivali Paneller İle Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

22. Akbank Caz Festivali Paneller İle Devam Ediyor

22. Akbank Caz Festivali Paneller İle Devam Ediyor

Akbank Caz Festivali, 22'inci yılında zengin konser programı, atölye çalışmaları, yarışmalar, cazlı brunch'lar ve Kampüste Caz konserlerinin yanı sıra panellerle de cazseverler ile buluşmaya devam ediyor.

11.10.2012 13:58

TÜRKİYE'DE CAZIN ÖYKÜSÜ

Hülya Tunçağ, 22. Akbank Caz Festivali'nde sesli ve yazılı belgelerin yanı sıra anekdotlarla da zenginleştirilmiş öyküsel bir anlatımla, geçmişten günümüze örneklerle Türkiye'de cazın tarihini katılımcılarla paylaşacak.

Etkinlik: Seminer: Türkiye'de Cazın Öyküsü

Tarih: 16 Ekim - 17 Ekim - 18 Ekim

Yer: Akbank Sanat

Saat: 15:00

• SERBEST MÜZİSYENLERLE SOHBETLER

Geçtiğimiz yıl ilk adımları atılan Serbest Müzisyenler ve Yapımcılar Derneği kurucu ve üyeleri ile gerçekleşecek sohbet, caz müziğin sektörel bir değerlendirmesi niteliği taşıyacak.

Etkinlik: Panel: Serbest Müzisyenlerle Sohbetler

Tarih: 16 Ekim 2012, Salı

Yer: Akbank Sanat

Saat: 19:00

• CAZ COVERLARI

Farklı müzik türlerine ait parçaların caz tarzında yorumlanması, son yılların gittikçe yaygınlaşan trendlerinden biri. Caz Coverları atölyesi, bu trendin Türkiye'deki temsilcilerinden Yavuz Akyazıcı ile bir değerlendirmesi niteliğinde gerçekleşecek.

Etkinlik: Panel: Caz Coverları

Tarih: 17 Ekim 2012, Çarşamba

Yer: Akbank Sanat

Saat: 19:00

• MESLEĞİM DIŞINDA SADECE CAZ

Caz müziğine emek vermiş, esas mesleği müzisyenlik olmayan tanınmış isimler, cazcı kimlikleri ile katılımcıların karşısında olacak. Sinema eleştirmeni, gazeteci, caz yazarlığı, çevirmen ve radyo programcılığı gibi pek çok farklı alanda ustalaşmış Sevin Okyay moderasyonunda gerçekleşecek panelde, iş adamı Faruk Eczacıbaşı, radyo programcısı Hakan R. Tüfekçi ve Hürriyet yazarı, ünlü gazeteci Sedat Ergin konuşmacı olarak farklı mesleklerden olmalarına rağmen gönül ve emek verdikleri caz müziğini anlatacaklar.

Etkinlik: Panel: Caz Coverları

Tarih: 18 Ekim 2012, Perşembe

Yer: Akbank Sanat

Saat: 19:00

22. Akbank Caz Festivali hakkında detaylı bilgi almak için www.akbanksanat.com ve www.akbankcaz.com adreslerinin yanı sıra Akbank Sanat iPhone uygulaması ve facebook.com/AkbankSanat, twitter.com/AkbankSanat adreslerini takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 22. Akbank Caz Festivali Paneller İle Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement