23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, mesaj yayımladı.

22.04.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaymakam Türköz, mesajında, 23 Nisan 1920'nin Türk Milleti'nin kurtuluşunu, bağımsızlığını, özgürlüğünü ve egemenliğini sembolleştiren bir tarih olduğunu belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün yarının büyükleri çocuklara verdiği değeri göstermek için TBMM'nin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı, Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiğini vurgulayan Türköz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu bayram günümüzde dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olma özelliği taşımaktadır.  Çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak, onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak, devletimizin ve birey olarak hepimizin üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmesiyle olanaklıdır. Çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, aydınlık bakış açısına sahip, kendine güvenen, yeniliklere açık, demokrasiyi ve çağdaş yaşamı özümsemiş bireyler olarak yetiştirilmeleri temel amacımız olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza mutlu ve sağlıklı yarınlar diliyorum." - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement