23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Karamanlı Atatürk İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakam Sinan Aşcı'yı ziyaret etti.

22.04.2015 15:46

Karamanlı Atatürk İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakam Sinan Aşcı'yı ziyaret etti.

Kaymakam Aşcı, 23 Nisan'ı çocuklara armağan eden Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını rahmetle andıklarını söyledi.

Minik öğrencilerle bir süre sohbet eden Aşcı, koltuğunu temsili olarak 4. sınıf öğrencisi Kardelen Gül'e devretti. Kaymakam koltuğuna oturan Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Duran Sarıkaya'ya isteklerini anlattı.

İlçedeki spor alanlarının çoğaltılması gerektiğini dile getiren Gül, şunları söyledi:

"Spor salonu yapılmasını, ilkokullara branşı İngilizce olan öğretmenlerin atanmasını, Karamanlı'da öğretmen evi eksiği olduğu için öğretmen evinin yapılmasını, tüm okullarda basketbol, voleybol ve futbol sahalarının çoğaltılmasını istiyorum. Eğitim için okullarda kurs, etüt ya da kütüphanelerin açılmasını, okullarımızda öğretmenlerin ücretli değil asil atamayla görevlendirilmesini ve okul ile derslerden geri kalan zamanlarda vakit geçirebileceğimiz sosyal alanların açılmasını talep ediyorum."

Gül, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement