23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Çan, Küçükkuyu ve Ayvacık'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlama programı düzenlendi.

23.04.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çan, Küçükkuyu ve Ayvacık'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlama programı düzenlendi.

Çan'daki program, Atatürk Şehir Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda gösteri yapan öğrencilerin ardından, daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene, Kaymakam Nurettin Kakillioğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz, Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu ile çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Küçükkuyu'daki kutlama

Ayvacık'ın Küçükkuyu beldesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenlendi.

Fernur Sözen İlkokulunun bahçesinde düzenlenen kutlama programında öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Çok sayıda velinin de ilgi gösterdiği programda, öğrencilerden Serap Kahraman ve Kadir Zeybek'in okuduğu "Bugün" adlı şiir beğeni topladı.

Ayvacık'taki kutlama

Ayvacık'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. 21 Eylül Stadı'ndaki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Öğrencilerin şiir okuyup, gösteri sunduğu törene Kaymakam Salih Gelgeç, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Yüzbaşı Emre Önem, Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement