24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenecek etkinliklere Ankara'yı temsilen Çubuk Barbaros Ortaokulu teknoloji ve tasarım öğretmeni Özgür Devrim'in temsil edeceği bildirildi.

20.11.2012 16:21

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenecek etkinliklere Ankara'yı temsilen Çubuk Barbaros Ortaokulu teknoloji ve tasarım öğretmeni Özgür Devrim'in temsil edeceği bildirildi.

Çubuk Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkiye'nin 81 ilinde görev yapan Öğretmenlerden okul içinde ve okul dışında çalışmaları incelenerek her ilden bir temsilci belirlediğini ifade ederek, Kasım ayında oluşturulan akademik bir kurul tarafından başarılı öğretmenler arasından seçilen öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ankara'da toplanacağını söyledi.

Özgür Devrim'in Ankara'yı temsil etmesinin Çubuk ve ilçede görev yapan öğretmenler adına büyük bir başarı olduğuna inandığını dile getiren Toprak,

"Kasım ayı başında yaptıkları proje, çalışma ve belgeleriyle birlikte öğretmenlerin Milli Eğitim Bakanlığı'na başvurmaları istenmişti. Arkadaşımızda bu gerekli olan belgelerle birlikte müracaatını yaptı. Akademik bir kurul tarafından değerlendirme sonucu, mesleğinde fark yaratan başarılı öğretmenler arasında Ankara'yı 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarında Çubuk Barbaros Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Özgür Devrim arkadaşımız temsil edecektir. Başarısından dolayı öğretmenimiz Özgür Devrim'i kutluyorum. İki yıl üst üste Ankara'yı temsil edecek öğretmenin Çubuk'tan çıkması bizim için gurur vericidir" dedi.

Muhabir: Hüseyin Yiğiner

Yayıncı: Şükran Yücel - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement