24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

24 Kasım Öğretmenler Günü\'ne Doğru

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki eğitim camiasına yemek verdi.

23.11.2016 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki eğitim camiasına yemek verdi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Üçok'un yanı sıra ilçe Kaymakamı Hayatı Taşdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, okul idarecileri, öğretmenler ile aileleri katıldı.

Kaymakam Taşdan, yaptığı konuşmada, öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, meslek hayatlarında başarılar diledi.

İlçedeki eğitimin kalitesinin arttırılması, alt yapı ve eğitim materyallerinin iyileştirilmesi için gayret gösterdiklerini belirten Kaymakam Taşdan, "Bizler fiziki ortamları oluştururken sizlerden de eğitimin kalitesini arttırmanızı bekliyoruz. Bu gayretlerinizi de memnuniyetle karşılıyoruz ve takip ediyoruz. Özellikle söylemek istiyorum ki Suluova'da ki öğretmen kadromuz fedakarca ve iyi niyetle çalışıyor. Yeri geldiği zaman her türlü gayret ve desteği sağlıyorlar. Yürüttüğümüz proje çalışmalarımızda daima bizleri ve ilçemizi de destekliyorlar. Geçmişte büyüklerimizi yetiştiren ve şimdi de çocuklarımızı yetiştiren siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Üçok da 22 yıl eğitim camiasında görev yaptığına, şuanda da belediye başkanı olarak hizmet etmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Üçok, "İçimdeki eğitim heyecanı halen devam ediyor. Milli Eğitim camiamıza güzel hizmetlerde bulunuyoruz. Bu hizmetlerimiz devam edecektir. Değerli eğitimcilerimiz bizimle birlikte Suluovamızda ki değişim ve dönüşüme katkı sağlıyorlar." diye konuştu.

Programda Kaymakam Taşdan ile Başkan Üçok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davu ile bazı emekli öğretmenlere plaket ve çiçek takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement