Ordu B. Belediye Başkanı Yılmaz'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Ordu B. Belediye Başkanı Yılmaz'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ordu B. Belediye Başkanı Yılmaz\'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

28.10.2014 14:04  Güncelleme: 14:23

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Yılmaz, mesajında, "Cumhuriyetimiz 100 yaşına vardığında hedeflenen noktaya gelmek suretiyle, hep birlikte şanla, şerefle, huzur ve refah içinde, barış ve esenlikle, coşkuyla bir asrı kutlama şerefine de ulaşacağız" ifadesinde bulundu.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Bayramı, esarete boyun eğmeyip, vatanı ve değer yargıları uğruna verdiği milli mücadelede, top mermilerine göğsünü siper ederek, hiçbir millete nasip olmayan kahramanlık destanları yazan ve adını tarihe altın harflerle kazdırtan milletimizin, dünya milletleri arasındaki şerefli yerinin bir sembolüdür. Huzur ve güven içinde, bu şerefli günün 91. yıl dönümünü kutlamanın büyük onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu uğurda canını hiçe sayan tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ve huzur içerisinde bir hayat diliyor, halkımızın bu mutlu ve gururlu bayramını tebrik ediyorum."

Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına da değinen Yılmaz,  "Yeni projelerimiz, alt ve üst yapı hamlemiz, temiz bir çevre oluşturma çabamız, modern şehircilik ve sosyal belediyecilik anlayışımızla ön plana çıkan belediyeler arasında yerimizi almanın mutluluğu içindeyiz. Bu örnek ve özverili çalışmalarımız, Ordu'muzu geleceğin çağdaş ve örnek kenti yapacaktır. Cumhuriyetimiz 100 yaşına vardığında hedeflenen noktaya gelmek suretiyle, hep birlikte şanla, şerefle, huzur ve refah içinde, barış ve esenlikle, coşkuyla bir asrı kutlama şerefine de ulaşacağız" diye belirtti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu B. Belediye Başkanı Yılmaz'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement