3 Ayrı Suçtan Aranan Eski Polis Yakalandı - Son Dakika
Güncel

3 Ayrı Suçtan Aranan Eski Polis Yakalandı

İzmir'in Buca İlçesi'nde, polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde bulunan ve kendisini açıkta polis memuru olarak tanıtarak, adına düzenlenmiş Emniyet Genel Müdürlüğü personel kimlik kartını gösteren B.B. (39), 3 ayrı suçtan arandığı ortaya çıkınca gözaltına alındı.

18.05.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca İlçesi'nde, polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde bulunan ve kendisini açıkta polis memuru olarak tanıtarak, adına düzenlenmiş Emniyet Genel Müdürlüğü personel kimlik kartını gösteren B.B. (39), 3 ayrı suçtan arandığı ortaya çıkınca gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen B.B. tutuklandı.

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, geçen 15 Mayıs'ta Fırat Mahallesi 272 Sokak'ta sürücüsünün durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Otomobili kullanan B.B., kendisini açığa alınmış polis memuru olarak tanıtarak adına düzenlenmiş Emniyet Genel Müdürlüğü personel kimlik kartını gösterdi. Yapılan incelemede, B.B.'nin 2000 yılında Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduğu, en son Ankara İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaptıktan sonra istifa ederek ayrıldığı ayrıca tehdit suçundan 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 2 ayrı resmi belgede sahtecilik suçundan da toplam 3 aranması olduğu belirlendi. Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen B.B. tutuklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Ayrı Suçtan Aranan Eski Polis Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement