Gaziantep Sanayi Odası 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Sanayi Odası 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

28.08.2014 16:37  Güncelleme: 16:43

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Türkiye'nin düşman işgalinden kurtuluşunu ve Türk milletinin bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun, altın harflerle dünya tarihine yazıldığına vurgulayan Konukoğlu, "Tüm halkımızın ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zafer Bayramını kutluyorum, başta cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum'" ifadelerini kullandı.

Konukoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık mücadelesinde pek çok millete örnek olduğuna işaret ederek şunları kaydetti:

"Milletimizin verdiği bağımsızlık mücadelesi, bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Bize düşen en büyük görev, yokluklar içerisinde büyük özveriyle kurulan Cumhuriyetimizi korumak ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır. Gaziantepli sanayiciler olarak da 30 Ağustos'ta kazanılan zaferi, ekonomik zaferlerle taçlandırarak, ülkemizi yarınlara daha güçlü bir şekilde taşımak için çalışıyoruz." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Sanayi Odası 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement