Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci'den Zafer Bayramı mesajı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci'den Zafer Bayramı mesajı

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci\'den Zafer Bayramı mesajı

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

29.08.2014 13:44  Güncelleme: 13:52

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ekinci, mesajında, 30 Ağustos zaferinin Türk milletinin gurur günü olduğunu aktararak, birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

30 Ağustos'un yüce milletin vatanseverliğini, dik ve onurlu direnişini tüm dünyaya göstermesi anlamında büyük önem arz ettiğini vurgulayan Ekinci, şunları kaydetti:

"Bu savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin her şeyin üstünde olduğu bir kez daha gösterilmiştir. 92 yıl önce yaşanan birlik ve beraberlik ruhu, vatan ve millet sevgisi, birliğimize yönelik yapılan hain saldırılara karşı gösterilen başarma azmi, haklı ve onurlu direniş bizlere bu günümüzü armağan edenlerin zaferidir.  Bu vesileyle bizlere bu zaferi armağan eden kahramanları, canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

AK Parti İl Başkanı Eğilmez de, 30 Ağustos zaferinin 92'nci yıl dönümünün milletçe, birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşku ve gururla kutlandığını vurgulayarak, açıklamasında şunlara yer verdi:

"30 Ağustos yüce milletimizin vatanseverliğini, dik ve onurlu direnişini tüm dünyaya göstermesi anlamında büyük önem ifade etmektedir. Milletimizin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. AK Parti hükümeti olarak Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için çalışıyoruz. Ne mutlu ki bugün bu hedeflere her zamankinden daha yakınız. Bu anlamda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci'den Zafer Bayramı mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement