30 Ağustos Zafer Bayramı Çorlu'da Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı Çorlu'da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Çorlu\'da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıl dönümü Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde tören ve etkinliklerle coşku içinde kutlandı.

30.08.2014 14:32

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümü Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tören ve etkinliklerle coşku içinde kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıla düzenlenen etkinlikler, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Kaymakamlık, 5. Kolordu Komutanlığı ve Çorlu Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından tebrikat töreni için Kaymakamlık binasına geçildi. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, resmi kurum, askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin tebriklerini kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Omurtak Caddesi'nde yapılan etkinlikler ile devam etti. Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, tören aracı ile halkı ve tören kıtalarını selamladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Ekibi halk oyunları gösterisi sergiledi. Zafer Bayramı etkinlikleri askeri bandonun çaldığı marşlar eşliğinde yapılan geçit töreni ile son buldu.

Tören sonrası Çorlu Belediyesi girişi fuaye alanında günün anısına Çorlu 5'inci Kolordu ve Garnizon Komutanlığı tarafından hazırlanan resim sergisi gezildi. 50 Fotoğrafın bulunduğu sergi büyük ilgi gördü. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı Çorlu'da Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement