30 Yıllık Hukuk Mücadelesi - Son Dakika
Yerel

30 Yıllık Hukuk Mücadelesi

30 Yıllık Hukuk Mücadelesi

1984 yılında tren kazası geçiren ve sağ ayak bileğini kaybeden 3 çocuk babası Süleyman Erdem, 30 yıldır verdiği hukuk mücadelesinden bir sonuç alamadığını belirtti.

03.02.2015 13:46

1984 yılında tren kazası geçiren ve ayak bileği kesilen vatandaş, 30 yıldır hukuk mücadelesi veriyor.

Şu ana kadar açılan iki davadan sonuç alamadığını ifade eden vatandaş, mağdur edildiğini iddia etti.

12 yaşındayken tren kazası geçiren ve sağ ayak bileğini kaybeden 3 çocuk babası Süleyman Erdem, 30 yıldır verdiği hukuk mücadelesinden bir sonuç alamadığını belirtti.

Kazanın ardından hayatının adeta zindana döndüğünü ifade eden Erdem, 5 yıldır girdiği bunalım sonucu psikolojik tedavi görmeye başladığını söyledi.

Hakkını aramak için iki kez dava açtığını ancak sonuç alamadığını ve kusurlu görüldüğünü anımsatan Erdem, "Annemi ve babamı kaybettikten sonra öksüz ve yetim büyüdüm. Hiç kimsem yok. Kazanın ardından iki kez dava açtım ancak sonuç alamadım. Hep kusurlu ben gösterildim. Kaza sonucu sağ ayağımı kaybettim. Sadece bana 45 gün iş görmez raporu verildi. Ancak bu güne kadar bir iş yapamadım. İlk eşim işsiz ve çalışamaz olduğum için beni terk etti. İkinci evliliğim de yine aynı nedenlerden dolayı sallantıda. Geçtiğimiz yıl tekrar hakkımı aramak için savcılığa başvurdum. Ancak başvurudan 7 ay sonra bana dosyanın zaman aşımından dolayı imha edildiğini belirten yazı gönderildi. Bu kaza hayatımı altüst etti. 5 yıldır Şizofren tedavisi görüyorum. Raporlarım da mevcut. Kimsem olmadığı için bana haklarım verilmedi. Eğer haklarım verilmezse, son çare olarak canıma kıyacağım. Bunun sebebi de bana haklarımı vermeyen devlettir. Ailemi geçindirecek bir iş istiyorum. Bana sahip çıkmayan bir devlette yaşamak istemiyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 30 Yıllık Hukuk Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement