33 Yaşındaki Stoper Petrol'de - Son Dakika
Spor

33 Yaşındaki Stoper Petrol'de

33 Yaşındaki Stoper Petrol\'de

Dardanelspor oyuncusu stoper Taner Araz, Petrolspor'a transfer oldu.

21.07.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrolspor'dan Stoper takviyesi

Batman temsilcisi Petrolspor, Dardanelspor'da top koşturan 33 yaşındaki tecrübeli stoper Taner Araz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Petrolspor yönetiminin kilit nokta olarak gördüğü defans bloğuna teknik heyetin raporu doğrultusunda 2.lig ve 3. Ligde toplam 305 maça çıkan Taner Araz'ı getirdi.

Uzun stoper arayıcının ardından tecrübeli isimde karar kılan Petrolspor transfer komitesi; " Saha içinde takımı yönlendirebilecek ve genç futbolcuları ateşleyecek bir isim olduğu için Taner'i seçtik. Mevcut takımımızda Ağabeylik yapacak isimler mevcut bir takviyede defans bloğu için yapılmıştır" dediler.

Taner Araz Kimdir….

Profesyonel futbol hayatına 2001-02 yılında 2. Lig takımlarından Yıldırım Bosnaspor ile başlayan Araz, sırasıyla Yıldırımbosnaspor, İskenderun Demir Çelikspor, Gaskispor, Bandırmaspor, Orhangazispor, Kırklarelispor, Gaziosmanpaşaspor ve Dardabelspor'da formalarını giydi.

Oynadığı tüm takımlarda defansın değişmez isim olan Taner Araz, her sezon 30 maç ortalamasıyla dikkat çekerken bir diğer özelliği ise az kart yemesi oldu.

Araz, 2. ve 3. Ligde toplamda çıktığı 305 maçta 58 sarı kart ve 6 kırmızı kart gördü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor 33 Yaşındaki Stoper Petrol'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement