3x3 Basketbol Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi Temsil Edecek - Son Dakika
Güncel

3x3 Basketbol Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi Temsil Edecek

3x3 Basketbol Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi Oğuzkaan Koleji Kız Basketbol Takımı Temsil Edecek!

14.06.2016 15:28

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 3x3 Basketbol Dünya Şampiyonası, 18 ülke okul takımının katılımıyla 16- 21 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Bu yıl Estonya'nın ev sahipliğini üstlendiği 3x3 Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi Oğuzkaan Koleji Kız Basketbol takımı temsil edecek.

Eğitime önemli katkılar sağlayan ve önemli sporcuların yetişmesinde büyük pay sahibi olan Oğuzkaan Koleji'nin Basketbol Koçu Altan Şarlı; "Bu yıl ikinci kez genç kızlar kategorisinde ülkemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle basketbolda çok sayıda derecelerimiz var. Estonya'da da çok başarılı olacağımıza inanıyorum."dedi.

Okullararası Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Oğuzkaan Koleji genç kız basketbol takımı 16 Haziran Perşembe günü turnuvaya katılmak üzere Estonya'ya hareket edecek.
Türkiye'yi 3x3 Basketbol Şampiyonası'nda temsil edecek Oğuzkaan Koleji sporcuları ve kafilesi şu isimlerden oluşuyor;

Kafile Başkanı: Ertuğrul Karsan
İdareci: İmran Işıldar
Beden Eğitimi Öğretmeni ve Mdr. Yrd. : Altan Şarlı
Sporcular: Aleyna Serçe, İrem Yalçın, Neslişah Cora, İrem Has
3x3 Basketbol
Heyecan verici, dinamik ve yenilikçi 3x3 Basketbol, dünyanın her yerinde oynanan farklı formatlardaki sokak basketbolundan esinlenerek geliştirilmiştir. FIBA tarafından desteklenen bu maçlarda üç kişilik iki takım standart bir yarı saha içerisinde karşılaşır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3x3 Basketbol Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement