4. Bankalararası Tenis Şampiyonu: Finansbank - Son Dakika
Güncel

4. Bankalararası Tenis Şampiyonu: Finansbank

18-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 4. Bankalararası Tenis Şampiyonası, Finansbank takımının zaferi ile sonuçlandı

01.07.2014 18:23

Bu yıl dördüncüsü yapılan Bankalararası Tenis Şampiyonası, Finansbank takımının zaferi ile sonuçlandı. Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulubü'nün (TED) kortlarında 18 Haziran'da başlayan turnuva 29 Haziran'da Finansbank ve Yapı Kredi Bankası takımları arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluğu kaptırmayan Finansbank, Pazar günü gerçekleşen final maçında Yapı Kredi Bankası Tenis Takımı'nı yenerek kupayı kucakladı.

4. Bankalararası Tenis Şampiyonası'na Finansbank'ın yanı sıra A Bank, Bank Pozitif, Burgan Bank, Odea Bank, Yapı Kredi Bankası takımları katıldı. Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şahinbaş'ın yanı sıra, Ioannis Vagionitis, Metin Karabiber, Okan Çetinkaya, Mustafa Yücealemdar, Altuğ Sürüel, Gülperi Kuzu, Melike Karabiber, Alican Seren ve Görkem Yüksel'den oluşan Finansbank takımı, kıyasıya bir mücadeleye sahne olan final maçının ardından bu yıl bir zafere daha imza attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4. Bankalararası Tenis Şampiyonu: Finansbank - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement