4 Mahalle'de İftar Sevinci - Son Dakika
Yerel

4 Mahalle'de İftar Sevinci

4 Mahalle\'de İftar Sevinci

Kütahya’nın Mecidiye, Börekçiler, Gazi Kemal ve Paşam Sultan mahallelerinin sakinleri, belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

22.06.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Mecidiye, Börekçiler, Gazi Kemal ve Paşam Sultan mahallelerinin sakinleri, belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, mahallelerde ilgiyle karşılandı. İftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşların 'Ramazan ayının hayırlı olması' temennisinde bulunan Başkan Saraçoğlu, halka yemek dağıttı.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "İftar sofralarımıza gelen siz değerli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu sofralar sizin burada sadece ihyacı olanlar değil tüm mahallelerin aynı sofrada buluşması bizi ayrıca mutlu ediyor. Rabbim bu birlik beraberliğimizi bozmasın. Her gittiğimiz mahallede dile getiriyoruz, eğer bu mübarek ayda evinde aşı olmayan bayramda çocuğuna mahcup kalan, bizim tespit edemediğimiz kardeşlerimiz varsa bunları bize bildirin biz ihtiyaçlarını karşılayalım. Onlar açken biz tok yatarsak bunun vebali hepimizindir. Biz size efendilik etmeye değil hizmetkar olmaya geldik" dedi.

Mecidiye, Börekçiler, Gazi Kemal ve Paşam Sultan mahallelerinin sakinleri için düzenlenen iftar programına Belediye Başkan Yardımcıları, Galip Gültekin, Murat Arık ve Fatih Kölgeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4 Mahalle'de İftar Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement