4 Yılda 2 Milyon Kredi Dağıttı - Son Dakika
Yerel

4 Yılda 2 Milyon Kredi Dağıttı

4 Yılda 2 Milyon Kredi Dağıttı

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde 4 yıl önce kurulan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin şu ana kadar esnaf ve sanatkâra 2 milyon lira kredi dağıttı.

19.10.2016 10:02  Güncelleme: 10:03

Harran Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, ihtiyaç sahibi esnaf ve sanatkârlara 100 bin liraya kadar kredi imkânı sunuyor. 4 yıllık süreçte 2 milyon lira kredi dağıtan kooperatif, esnaf ve sanatkârlara uygun faiz oranıyla kredi imkânı sağlıyor. Kooperatif, işini geliştirmek ve büyütmek isteyen her esnafa destek veriyor.

Bankaların kredi maliyetlerinin oldukça yüksek olduğuna dikkati çeken Harran Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Turmuş, "Esnaf, kefalet kooperatifleri dışında zaten çok zor kredi kullanıyor. Bir de kullandırılan kredilerin maliyetleri yüksek oluyor. Bu şartlar altında bir şeyler yapmamız gerektiğine inandık ve Harran'da Esnaf Kefalet Kooperatifi'ni kurduk. Düşük faizin yanında farklı avantajlar da sunuyoruz. 100 bin liraya kadar kredi veriyoruz. Kredilerimizin 6 ayda bir ödeme ve 4 yıla kadar vade sağlama gibi uygun koşulları var. Nakit sıkıntısı çeken, işini geliştirmek isteyen tüm esnaf ve sanatkârları bekliyoruz" dedi.(Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 4 Yılda 2 Milyon Kredi Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement