4 Malatyaspor, Suruç Maçı Hazırlıklarına Moralsiz Başladı - Son Dakika
Yerel

4 Malatyaspor, Suruç Maçı Hazırlıklarına Moralsiz Başladı

4 Malatyaspor, Suruç Maçı Hazırlıklarına Moralsiz Başladı

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta geçen hafta sahasında Kilis Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan 44 Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Şanlıurfa Suruç Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

04.03.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup'ta geçen hafta sahasında Kilis Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan 44 Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Şanlıurfa Suruç Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşiltepe 3 Nolu sahada hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda şampiyonluk yarışında kaybedilen 2 puandan dolayı morallerin bozuk olduğu gözlendi.

Antrenman öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan 44 Malatyaspor Teknik Sorumlusu İsmail Tekin, bu sezon ki en önemli maç olan Kilis Belediyespor karşılaşmasında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Ligin ikinci yarısına başlarken bütün maçlarının final niteliğinde olduğunu bildiklerini söyleyen Tekin, "Kilis maçı en önemli maçımızdı. Takımlaşma yolunda gerek fiziksel, gerekse zihinsel olarak bir ölçüm de olacaktı. Evet ikinci yarı çok iyi maçlar oynadık. Şöyle bir geriye dönüp baktığımızda gerçekten çok iyi maçlar oynamışız. Tabi Kilis maçında herkes şunu gördü. Beklediğimizin üstünde bir performans sergilediği oyuncularım. En çok üzüldüğüm nokta, böyle bir mücadele ve kazanma arzusuna rağmen kazanamamamız oldu. Kusursuz oynadık ama ne yazık ki 2 puanı kaybettik. Futbolda var mı bu, evet var. Neyi kaybettik? Kaybettiğimiz bir şey yok. Yarıştan koptuk mu? Tabi ki yüzde elli şansımız varsa, bunu yüzde otuzlara düşürdük. Geride kalan maçlarımızın hepsini kazanmamız lazım. 44 Malatyaspor bu sezon yarışın içinde devam etmişse, bundan sonra da kendisine yakışacak şekilde mücadele edecektir. Tabi transferde istediğimiz oyuncuları alabilseydik ne olurdu bunu da düşünmek lazım. Maç sonrası taraftarlar bir santraforunuz olsaydı çok farklı olurdu" dedi. Olsaydı tabi ki maç çok farklı olurdu. Tabi Ayhan'ın durumu bir şansızlıktı. Bir transferleri böyle maçlar için yapıyoruz. Ayhan'ın Kilis maçında oynayamaması bizim için büyük bir şansızlıktı" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4 Malatyaspor, Suruç Maçı Hazırlıklarına Moralsiz Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement