5 Yaşındaki Lösemi Hastası Buse Yetkililerden Yardım İstedi - Son Dakika
Güncel

5 Yaşındaki Lösemi Hastası Buse Yetkililerden Yardım İstedi

5 Yaşındaki Lösemi Hastası Buse Yetkililerden Yardım İstedi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kalafatlı köyünde lösemi hastalığına yakalanan 5 yaşındaki Buse, yetkililerden yardım istedi.

04.11.2015 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Kalafatlı köyünde lösemi hastalığına yakalanan 5 yaşındaki Buse, yetkililerden yardım istedi.

Çaycuma'ya bağlı Kalafatlı köyünde, yakınları tarafından hayat dolu ve neşeli tavırlarıyla sevilen minik Buse Demirel (5) lösemi hastalığına yakalandı. Lösemi hastalığına yakalanmasının ardından kemoterapi görmeye başlayan Buse'nin saçları geçtiğimiz günlerde döküldü. İstanbul Halkalı Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kemoterapi tedavisi gören minik Buse'nin ailesi ise tedavi ücretlerinin ağırlığı karşısında yetkililerden yardım istediler.

Küçük Buse'nin babası Mustafa Demirel yaptığı açıklamada, "4 çocuğumdan biri olan Buse'nin saçları maalesef döküldü. Buse'nin bir de ayaklarından rahatsız olan ablası var. Adı Buket. Henüz 6 aylıkken evimizde çıkan bir yangın nedeniyle ayakları yanan kızım Buket şimdi 13 yaşında. Bu güne kadar tam 18 ameliyat geçirdi. Kızım Buket'in de ayakları kesilme tehlikesiyle karşı karşıyayız. Cerrahpaşa'da tedavi gören kızım Buket her ameliyatta en az 10-15 saat kaldı. Buket 6. sınıfa gidiyor. Ayağında iyileşmeyen yara yüzünden okula giderken yürümekte oldukça zorlanıyor. Doktorlar Buket'in ayaklarının kesilmesi gerektiğini söylüyor. Buket'in tedavisi ile boğuşurken birde Buse'nin hastalığıyla adeta yıkıldık. Özel bir şirkette asgari ücretle çalışıyorum. Çaresizlik içinde evlatlarım için elimden geleni yapıyorum. Ama maddi gücüm artık kalmadı ve yardıma muhtaç duruma geldim. Ben yetkililerden yardım istiyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5 Yaşındaki Lösemi Hastası Buse Yetkililerden Yardım İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement