51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nin Tarihleri Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nin Tarihleri Belli Oldu

51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali\'nin Tarihleri Belli Oldu

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nin tarihleri belli oldu.

07.05.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nin tarihleri belli oldu.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2015 yılı Mayıs Ayı Toplantısı'nda Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nin detayları görüşüldü. Toplantıda, daha önce önerilen 27-31 Mayıs ve ya 10-12 Haziran tarihleri yerine festivalin 10-14 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenmesine karar verildi.

"BU SENE BİRAZ DEĞİŞİK BİR FESTİVAL YAŞAYACAĞIZ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Daha önce mayıs sonu olarak planladığımız Kiraz Festivali'nin seçimler öncesine gelmesi nedeniyle 10-14 Haziran dışında başka bir tarih kalmadı. Bu sene biraz değişik bir festival yaşayacağız. Cumartesi ve Pazar günleri üniversite sınavları da var. Cuma ve cumartesi akşamları biz programımızı 9 da bitireceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı da düşünmemiz gerekiyor. Daha sonraki hafta da ramazan ayı başladığı için festivalimizi bu tarihte yapmaya karar verdik" diye konuştu.

Festivalin detaylarının görüşülmesinin ardından oylamaya geçilirken oy birliği ile festival tarihleri kabul edildi. Festival programının önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nin Tarihleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement