Sivas'ta 55'lik Muay Thaicinin Hedefi Türkiye Şampiyonluğu - Son Dakika
Spor

Sivas'ta 55'lik Muay Thaicinin Hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Sivas'ta 8 yıldır muay thai ile uğraşan 55 yaşındaki Mehmet Sarıçiçek, Muay Thai Veteranlar Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

22.10.2014 11:42  Güncelleme: 11:51

SERHAT ZAFER - Sivas'ta 8 yıldır muay thai ile uğraşan 55 yaşındaki Mehmet Sarıçiçek, Muay Thai Veteranlar Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Antrenmanlarını kentteki Olimpiyat Spor Salonu'nda sürdüren, 3 çocuk ve 3 torun sahibi Sarıçiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu spora 8 yıl önce başladığını söyledi.

Muay thainin zevkli bir spor olduğunu belirten Sarıçiçek, ilk kez bir müsabakaya katılacağını ve bunun için özveriyle çalıştığını ifade ederek, "Yaş itibarıyla zorluk yaşamıyorum, sağlığıma dikkat ediyorum. 55 yaşındayım, herkesi spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

Salondaki gençlerin takdirini topladığını dile getiren Sarıçiçek, "Bazıları, babasının bastonla yürüdüğünü veya sağlıksız olduğunu ve bana imrendiğini söylüyor. Ben de babanızı alın salona gelin diyorum" ifadesini kullandı.

Sarıçiçek, Muay Thai Federasyonu tarafından Aralık ayında düzenlenecek Veteranlar Türkiye Şampiyonası'na yoğun tempoda hazırlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Önce Türkiye şampiyonu, ardından da dünya şampiyonu olmak istiyorum. Bunun için özveriyle çalışıyorum ve şampiyon olacağıma inanıyorum. İnandığım şeyi de yaparım. Hocalarımın özveriyle çalıştırması şevkimi artırıyor."

Antrenör Ekrem Arıs'ın görüşleri

Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ekrem Arıs ise Mehmet Sarıçiçek'in 8 yıldır Muay Thai ile uğraştığını ve ilk kez müsabakaya katılmaya karar verdiğini belirtti.

Azminden dolayı Sarıçiçek'i tebrik eden Arıs, "Muay Thai Veteranlar Türkiye Şampiyonası, Aralık ayında yapılacak. Sivas'ta veteranlardan ilk kez Mehmet ağabeyi müsabakaya katacağız. Diğer şampiyonlarımızı müsabakalara nasıl hazırlıyorsak Mehmet ağabeyi de aynı şekilde hazırlıyoruz. Mehmet ağabey gençlerle başa baş antrenman yapıyor" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivas'ta 55'lik Muay Thaicinin Hedefi Türkiye Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement