İznik'te 6 Yaşındaki Çocuk Gölde Boğuldu - Son Dakika
Yerel

İznik'te 6 Yaşındaki Çocuk Gölde Boğuldu

İznik\'te 6 Yaşındaki Çocuk Gölde Boğuldu

İznik Gölünün Orhangazi sahilinde piknik yapan ailenin 6 yaşındaki çocuğu, serinlemek için girdiği gölde boğuldu.

14.06.2015 18:39  Güncelleme: 18:51

İznik Gölü'nün Orhangazi sahilinde piknik yapan ailenin 6 yaşındaki çocuğu, serinlemek için girdiği gölde boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Bursa'dan göl sahilindeki Çamlık tesislerine piknik için gelen Vardar ailesinin 6 yaşındaki çocuğu Furkan Vardar, ağabeyi ile birlikte gölde yüzerken aniden gözden kayboldu. Kıyıya çıkan ağabeyinin haber vermesi üzerine Furkan'ı bulmak için polis, jandarma ve sahilde piknik yapan çok sayıda vatandaş seferber oldu.

Furkan'ın suda mı yoksa sahilde mi kaybolduğunu gören olmadığı için bir grup gölde, diğer bir grup ise sahil şeridinde arama yaptı. Bir süre sonra gölde Furkan'ın cansız bedeni bulundu. Bölgedeki bir fabrikanın sağlık ekiplerinin kalp masajı ve suni teneffüs yaptığı küçük çocuk, daha sonra sahile gelen ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Minik Furkan buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oğullarının ölüm haberini alan baba Fikret Vardar ile anne Meryem Vardar, sahilde sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri ve vatandaşlar acılı aileyi sakinleştirmekte zorlandı. Furkan'ın cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İznik'te 6 Yaşındaki Çocuk Gölde Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement