60 Yıl Ceza Aldı, Bebeğini Görmeye Gelince Yakalandı - Son Dakika
Güncel

60 Yıl Ceza Aldı, Bebeğini Görmeye Gelince Yakalandı

60 Yıl Ceza Aldı, Bebeğini Görmeye Gelince Yakalandı

Elazığ'da 29 ayrı evden hırsızlık yapan ve 60 yıl 2 ay 26 gün hapis cezası alan Ahmet B., yeni doğan bebeğini görmeye gelince yakalandı.

18.03.2015 13:40  Güncelleme: 14:23

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Bahçeli köyünde 29 ayrı evden hırsızlık yapan ve 60 yıl 2 ay 26 gün hapis cezası alan şahıs, yeni doğan bebeğini görmeye gelince polis tarafından yakalandı.

29 EVDEN HIRSIZLIK YAPTI, 60 YIL CEZA ALDI

Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki Ahmet B., Keban ilçesi Bahçeli köyünde belirli aralıklarla 29 farklı evden hırsızlık yaptı. Şüpheli Ahmet B., hakkında nitelikli hırsızlık suçundan Elazığ Adliyesi'nde açılan davaların tamamından 60 yıl 2 ay 26 gün hapis cezası aldı.

BEBEĞİNİ GÖRMEYE GELİNCE YAKALANDI

Bir süredir kaçan şüpheliyi yakalamak için Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Şüphelinin yeni bebeği olduğunu öğrenen polis, merkez Abdullahpaşa Mahallesi'ndeki evini takibe aldı. Bugün bebeğini görmek için eve gelen şüpheli Ahmet B.'yi tespit eden polis operasyon yaptı. Şüpheli, evinde yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

60 yıl 2 ay 26 gün hapis cezası nedeniyle adliyeye sevk edilen şüpheli Ahmet B., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 60 Yıl Ceza Aldı, Bebeğini Görmeye Gelince Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kıvırcık: arkadaşlar verilen ceza bir suça ait değil toplanan suçların cezasından dolayı bu kadar yüksek. ama her ne kadar da olsa keyfinden yapılan bir suç işlediğini olmuyorum. . allah yardımcısı olsun çocuğunun vede eşinin 0 0 Yanıtla
  • dilan ak: Kiz kardesim ve yigenim ne yapacaklar cezası agir degilmi 0 0 Yanıtla
  • sanane: Allah seytana uydurmasin 0 0 Yanıtla

Advertisement