7. Ayvalık Satranç Turnuvası Start Alıyor - Son Dakika
Yerel

7. Ayvalık Satranç Turnuvası Start Alıyor

7. Ayvalık Satranç Turnuvasının başlayacağı bildirildi.

21.04.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7. Ayvalık Satranç Turnuvasının başlayacağı bildirildi.

Ayvalık Satranç Spor Kulübü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve TSF Ayvalık İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen Gençlik Hizmetleri ve Spor Ayvalık İlçe Müdürlüğü ve Ayvalık Belediyesi'nin de destek verdiği turnuvada ilkokul öğrencisi sporcuların yarışacağı kaydedildi.

A Grubu: 2008- 2007, B: Grubu 2006- 2005, C Grubu: 2004- 20003 olmak üzere toplam üç kategoride düzenlenecek turnuvanın sonunda gerçekleşecek ödül töreni ile her kategoride birinciye kupa, ilk beş dereceyi alan sporcular ile en iyi bayan sporcuya madalya verileceği bildirildi.

Turnuvaya 2013- 2014 vizeli sporcular katılabileceği ve  lisans/vize  bedeli 16 yaş altı sporcular için ücretsiz olduğunun altı çizilirken, lisansı olmayan ya da vizesi yenilenmemiş sporcuların  http://kampanya.tsf.org.tr/ sayfasından on- line olarak işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

Turnuvaya son başvurunun 24 Nisan Perşembe günü saat 17.00'ye kadar olacağı bildirilirken, başvurularda; Sporcu Adı ve Soyadı, Doğum Tarihi gün-ay-yıl, Cinsiyeti ve TC Vatandaşlık Numarası, varsa UKD bilgilerinin eksiksiz olarak bildirilmesi istenildi.

İlgilenenlerin; iletişim için Ayvalık Satranç Spor Kulübü e-posta: ayvaliksatranc@gmail.com adresinden gerekli bilgilere ulaşabileceği kaydedildi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 7. Ayvalık Satranç Turnuvası Start Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement