7'den 70'e Herkes Mahalle İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

7'den 70'e Herkes Mahalle İftarında Buluştu

7\'den 70\'e Herkes Mahalle İftarında Buluştu

Mamak Belediyesi’nin mahallelerin ortak yerleri belirlenerek her akşam birkaç farklı mahallede gerçekleştirdiği mahalle iftarlarının adresi bu kez Kusunlar Toki ve Boğaziçi Mahalleleri oldu.

07.07.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi'nin mahallelerin ortak yerleri belirlenerek her akşam birkaç farklı mahallede gerçekleştirdiği mahalle iftarlarının adresi bu kez Kusunlar TOKİ ve Boğaziçi Mahalleleri oldu.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Boğaziçi İlköğretim Okulu Bahçesi ve Kusunlar TOKİ İş Merkezi Alanı'nda gerçekleşen mahalle iftarlarında tek tek vatandaşların Ramazanlarını tebrik eden Akgül, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. İftar sofralarında bir araya gelerek hasbıhal ettiklerini kaydeden Akgül, "Bu tablo kardeşlik duygularının bir göstergesidir. Çocuklar ve torunlar, birbirini hiç tanımayan komşular bir sofrada buluşuyor. İftarlarımızla gönülden gönüle köprüler kuruyoruz. Bu köprülerin oluşmasında katkısı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu iftarlarımıza bundan sonraki yıllarda da hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

KUSUNLAR'A ZİRVEKENT MÜJDESİ

Kusunlar TOKİ'nin yeni bir yerleşim yeri, yeni bir mahalle olduğunu belirten Akgül, adının da bundan sonra Zirvekent olduğunun müjdesini verdi. Akgül, Zirvekent Mahallesi sakinlerine üç müjde daha verdi. Mahalleye bir park, bir Sağlık ocağı ve bir de pazaryeri kazandıracaklarını kaydeden Akgül, Sağlık Ocağı'nın çalışmasını başlattıklarını, parkın da proje çalışmalarının devam ettiğini ve pazar yerinin de park yapılacak yerin bir kısmına dizayn edileceğini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7'den 70'e Herkes Mahalle İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement