71 Yaşındaki Dede Torununa Tecavüzden Tutuklandı - Son Dakika
Yerel

71 Yaşındaki Dede Torununa Tecavüzden Tutuklandı

71 Yaşındaki Dede Torununa Tecavüzden Tutuklandı

Tekirdağ'da 12 yaşındaki üvey torunu zihinsel engelli Ç. S'ye tecavüz eden 71 yaşındaki dede Hüseyin D., tutuklanarak cezaevine konuldu.

22.12.2012 10:16  Güncelleme: 10:24

Tekirdağ'da 2 yıl boyunca 12 yaşındaki üvey torunu zihinsel engelli Ç.S'ye tecavüz eden 71 yaşındaki dede Hüseyin D., tutuklanarak cezaevine konuldu. Hüseyin D. Polisteki ifadesinde "Başkası yapacaktı, ben yaptım. Torumum istedi. Kendi isteği ile yaptım." dedi.

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ'da zihinsel engelliler okulunda eğitim gören 12 yaşındaki Ç.S, psikoloji öğretmenine 71 yaşındaki üvey dedesi Hüseyin D.'nin kendisine 2 yıl boyunca tecavüz ve taciz ettiğini söyledi. Bunun özerine öğretmen durumu polise bildirdi. Polis Ortacami Mahallesi'nde oturan küçük kızın anne annesinin ikinci kocası olan 71 yaşındaki dede Hüseyin D., isimli dedeyi göz altına aldı. Anne babası ayrı olan Ç.S'nin 3 yıldır anneanesi ve üvey dedesinin yanında kaldığı öğrenildi.

Poliste verdiği ifadede küçük kızla birlikte olduğunu itiraf eden Hüseyin D., "Başkası yapacaktı ben yaptım. Zorla yapmadım. Torunum kendi istedi. Onun isteğiyle birlikte olduk. Ben zor kullanmadım. Yapmamı o istedi." dedi.

Psikolog eşliğinde ifadesi alınan mağdure Ç.S, 2 yıldır dedesinin zorla kendisi ile birlikte olduğunu ve elle taciz ettiğini iddia etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne çıkartılan 71 yaşındaki Hüseyin D. 'Cinsel İstismar' suçlamasıyla tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne konuldu. Elleri kelepçeli adliyeye getirilen Hüseyin D. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

22.12.2012 09: 52: 30

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 71 Yaşındaki Dede Torununa Tecavüzden Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement