75 Tl'lik Alışverişe Tiyatro Bileti Hediye! - Son Dakika
Güncel

75 Tl'lik Alışverişe Tiyatro Bileti Hediye!

75 Tl\'lik Alışverişe Tiyatro Bileti Hediye!

Trump Alışveriş Merkezi mağazalarından en az 75 TL'lik alışveriş yapanlar, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelenen ve sezonun en çok ilgi gören tiyatro oyunlarına hediye bilet kazanıyor.

12.05.2014 14:14  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Poyrazoğlu'nun Babam 9 Doğurdu, Ferhan Şensoy'un Ferhangi Şeyler, Sumru Yavrucuk'un Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi, Zerrin Tekindor ve Tardu Flordun'un Kim Korkar Hain Kurttan gibi oyunları seçilebilecek oyunlar arasında yer alıyor.

Trump Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine fırsatlar sunmaya devam ediyor, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelenen tiyatro oyunlarına hediye bilet kampanyası düzenliyor. Trump Alışveriş Merkezi'ndeki giyim ve aksesuar mağazalarından en az 75 TL'lik alışveriş yapanlar, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde oynanan tiyatro oyunlarından istediklerine hediye bilet kazanıyor.

Kampanya kapsamında seçilebilecek oyunlar arasında; Babam 9 Doğurdu, Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı, Huysuz, Aburcuburistan- Ço (çocuk oyunu), Nafile Dünya, Leliko-Ço, Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi, Katil Joe, Sondan Sonra, Basit Bir Ev Kazası, Masal Müfettişi, Ferhangi Şeyler, Kim Korkar Hain Kurttan gibi çok özel 14 farklı tiyatro oyunu yer alıyor.

Siz de Trump Alışveriş Merkezi'ne gelin, hem keyifli alışverişin tadına varın hem de stoklarla sınırlı biletleri kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 75 Tl'lik Alışverişe Tiyatro Bileti Hediye! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement