75 Yaşındaki Amcadan Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

75 Yaşındaki Amcadan Teşekkür Ziyareti

75 Yaşındaki Amcadan Teşekkür Ziyareti

75 yaşındaki Yusuf Kadıoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, mahallelerine yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti.

04.08.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

75 yaşındaki Yusuf Kadıoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, mahallelerine yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti.

Meydanbaşı Mahallesi'nde oturan Yusuf Kadıoğlu, mahallesine yaptırılan kilit taşı hizmeti ile ilgili, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ederek, "Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için geldim. Mahallemiz önceleri çamurdan ve tozdan geçilmiyordu. Başkanımızın direktifleri doğrultusunda mahallemizin yollarına boydan boya kilit taşı döşendi ve mahalleli rahat bir nefes aldı. Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan'a ve ekibine mahalle olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 75 yaşındaki Yusuf Kadıoğlu'na teşekkür etti. Başkan Gürkan, "Bu ve bunun gibi büyüklerimizin buraya kadar gelerek, ziyaret etmesi bizleri sevindiriyor. Onların duasını alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 75 Yaşındaki Amcadan Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement