76 Yaşındaki Kadının Düğün Hediyesi Bileziğini Gasp Ettiler - Son Dakika
Güncel

76 Yaşındaki Kadının Düğün Hediyesi Bileziğini Gasp Ettiler

76 Yaşındaki Kadının Düğün Hediyesi Bileziğini Gasp Ettiler

Adana'da 8 yıl önce 81 yaşındaki Ali Köylü ile ikinci evliliğini yapan 76 yaşındaki Fatma Köylü'nün düğün hediyesi olarak eşinin taktığı 3 bin lira değerindeki altın bileziği gasp edildi.

25.03.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 8 yıl önce 81 yaşındaki Ali Köylü ile ikinci evliliğini yapan 76 yaşındaki Fatma Köylü'nün düğün hediyesi olarak eşinin taktığı 3 bin lira değerindeki altın bileziği gasp edildi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan Ali Köylü, kendisi gibi yalnız yaşayan Fatma Köylü ile 8 yıl önce resmi nikah yaparak evlendi. Ali Köylü, ikinci evliliğini yaptığı eşine düğün hediyesi olarak 3 bin TL değerinde altın bilezik taktı. Balık tutkunu olan Ali Köylü, 10 gün önce eşini evde bırakıp Seyhan Baraj Gölü'ne avlanmaya gitti. Evde yalnız kalan Fatma Köylü ise yıkadığı çamaşırları asmak için kapının önüne çıktı. Yağmur başlayınca, çamaşırları yarım bırakan Fatma Köylü, içeriye girdi. Bu sırada iddiaya göre, Fatma Köylü'nün arkasından gelen 27 yaşındaki Cumali Koşak, yaşlı kadını iterek yere düşürdü. Koşak, Köylü'nün kolundaki bileziği zorla alıp kaçtı. Direnen kadın ise kolundan yaralandı. Fatma Köylü'nün 'imdat' çığlıklarını duyan komşuları, durumu polise bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Fatma Köylü'nün hafif yaralanan kolunu olay yerinde tedavi etti.

AĞLAYARAK İFADE VERDİ

Polislere ağlayarak ifade verip, bileziğinin eşinin düğün hediyesi olduğunu söyleyen Fatma Köylü, "Arkamdan geldi, kolumdaki bileziği almaya çalıştı. 'Oğlum ne yapıyorsun, sen kimsin' dedim ama dinlemedi. Kolumu kıvırdı, bileziği çıkartmaya çalışırken de yaraladı"dedi. Fatma Köylü'nün şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, dün aynı mahallede oto yıkamacıda çalışan Cumali Koşak'ı şüpheli olarak yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Cumali Koşak, suçlamayı kabul etmedi. Uyuşturucu kullanmak suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunduğu belirlenen Koşak, Emniyet Müdürlüğü'nde Fatma Köylü tarafından teşhis edildi. Polisin tüm aramalarına rağmen Köylü'nün bileziği bulunamadı. Suçlamayı kabul etmeyen Cumali Koşak, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 76 Yaşındaki Kadının Düğün Hediyesi Bileziğini Gasp Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement