7steps Projesi ile Belçikalı Genç Dansçılar Profesyonel Olma Yolunda - Son Dakika
Dünya

7steps Projesi ile Belçikalı Genç Dansçılar Profesyonel Olma Yolunda

7steps Projesi ile Belçikalı Genç Dansçılar Profesyonel Olma Yolunda

Alexandre Nguyen, BBF Dansçısı: "İlk başladığımda sadece kendim dans ediyordum. Odamda hip hop ve krump danslarının temelini bilmeden kendi kendime öğrendim. Üzgün ya da mutlu, her şekilde dans edebilirim." "Ben sessiz biriyim ve fazla konuşmam. Ancak dans etmeye gelince tamamen doğaçlama yapıyorum.

24.03.2015 23:21

Alexandre Nguyen, BBF Dansçısı: "İlk başladığımda sadece kendim dans ediyordum. Odamda hip hop ve krump danslarının temelini bilmeden kendi kendime öğrendim. Üzgün ya da mutlu, her şekilde dans edebilirim."

"Ben sessiz biriyim ve fazla konuşmam. Ancak dans etmeye gelince tamamen doğaçlama yapıyorum. Her şey kendiliğinden ortaya çıkıyor."

"Generation Y ekibi Alexandre ve modern şehir dansları yapan diğer BBF üyeleriyle geçen sene tanışmıştı. O dönem bu özel projeye yeni başlamışlardı."

BBF grubunu ilk keşfettiğimiz zaman Belçika'nın Liege şehrindeki Gare de Palais tren istasyonu önünde doğaçlama dans hareketleri yapıyorlardı.

Buraya yolu düşen birçok insan bu sebeple modern bir şehir dansı olan Krump'ı biliyor. Uğraşıları sayesinde 7STEPS adında bir projeye dahil oldular. Bu sayede Fransız kareograf Grichka ile birlikte çalışma fırsatı yakaladılar.

Diğer beş dans grubu da projeye katıldı ve profesyonel eğitmenlerle çalışma fırsatı yakalayarak Avrupa'daki bir organizasyon

Yazar:

Etiketler: Gönderildi: 24 Mart 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya 7steps Projesi ile Belçikalı Genç Dansçılar Profesyonel Olma Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement