8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Yerel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

MHP Görele Teşkilatı, Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla program düzenledi.

08.03.2014 14:06

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Görele İlçe Teşkilatı, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadınlara yönelik eğlence programı düzenledi.

Programda konuşan MHP Görele Belediye Başkan adayı Muhammet Demirbaş, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin Göreleliler için bir kader seçimi olacağını söyledi.

Günlük ve geçici menfaatler için değil yarınlar düşünülerek sandığa gidilmesi gerektiğini ifade eden Demirbaş, "Sevgili Göreleliler, siyaseti değil, Görele'yi düşünün, bizi destekleyin. İnanarak hepimiz el ele verelim, gönül gönüle olalım. Çocuklarımız için, Görele'miz için herkesin içinde yaşamaktan zevk aldığı, gurur duyduğu ilçeyi sizlerle birlikte kuralım. Biz Görele'nin nimetlerine değil, hizmetlerine talibiz. Biz makam, mevki, şan, şöhret ve birilerine rant sağlamak için siyasetin içinde olmadık, olmayacağız. Bu anlayışta olanlara da müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Belediye başkanı seçildiği takdirde yapacağı projeleri hakkında da bilgi veren Demirbaş, programa katılan kadınlara karanfil dağıttı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement