8. Olağan Genel Kurulu Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. - Son Dakika
Güncel

8. Olağan Genel Kurulu Perşembe günü İstanbul'da yapılacak.

Özel Markalı Ürünler Tedarikçileri Derneği 8. Olağan Genel Kurulu'nu 28 Nisan Perşembe günü Crowne Plaza Istanbul – Asia Otel / Pendik'te gerçekleştirecek.

26.04.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah 09.00 – 10.00 arasında yapılacak kahvaltının ardından Genel Kurul'a geçilecek. Divan Başkanı ve Divan Kurulu'nun seçimiyle başlayacak olan Genel Kurul'da PLAT Yönetim Kurulu Başkanı M. İmer Özer 2 dönemlik faaliyet raporunu ve gelecek dönem tahmini bütçesini sunacak. Ardından yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun asil ve yedek üyeleri seçilecek. Toplantı yeni yönetim kurulu adına yapılacak teşekkür konuşması ile dilek ve temenniler bölümünün tamamlanması ardından sona erecek.

Özel markalı ürünlerin Türkiye perakende sektöründeki ağırlığı hızla artıyor

Avrupa'da ciro payı % 30,6 düzeyinde olan özel markalı ürünlerin tüketimi Türkiye'de de hızla artıyor. Türkiye'de özel markalı ürünlerin 2012 yılında %13,5 olan toplam ciro payı, 2014 yılsonu itibarı ile %15,3'e çıktı. 2015 yılının ilk 6 ayında ise bu pay sigara ve alkol hariç %15,9 oldu.

Yapılan araştırmalar tüketicinin bu ürünleri tercih etmesinde ucuz fiyatların önemli rol oynadığını, ancak yükselen kalite faktörünün de giderek daha fazla önem kazandığını gösteriyor. Birçok mağaza zinciri, sadece kendi raflarında satılan özel markalı ürünlerle müşteri memnuniyetini ve bağlılığını artırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 8. Olağan Genel Kurulu Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement