9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Vefatı - Son Dakika
Politika

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Vefatı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Yakın siyasi tarihimizin tüm yönleriyle anlaşılabilmesi bakımından merhum Cumhurbaşkanımızın bu süreç içerisinde yaptıklarının, yapamadıklarının çok iyi bilinmesi gerekiyor.

17.06.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Yakın siyasi tarihimizin tüm yönleriyle anlaşılabilmesi bakımından merhum Cumhurbaşkanımızın bu süreç içerisinde yaptıklarının, yapamadıklarının çok iyi bilinmesi gerekiyor. Hepimizin bu hayattan alacağı dersler var, örnekler var. Önemli bir kayıp olduğundan hiç şüphe yok" dedi.

Bir süredir solunum yolları, böbrek ve kalp yetmezliği sorunu nedeniyle Güven Hastanesi'nde tedavi gören 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel vefat etti. Demirel'in Güniz Sokak'taki evine gelerek taziye ziyaretinde bulunan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı, Başbakan olarak, muhalefet lideri olarak önemli sorumluluklar üstlendi. Yakın siyasi tarihimizin tüm yönleriyle anlaşılabilmesi bakımından merhum Cumhurbaşkanımızın bu süreç içerisinde yaptıklarının, yapamadıklarının çok iyi bilinmesi gerekiyor. Hepimizin bu hayattan alacağı dersler var, örnekler var. Önemli bir kayıp olduğundan hiç şüphe yok. Ben, bu vesileyle bir defa daha kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Sevdiği eşiyle buluşacak belki tek teselli yönü burası. Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun. En son birkaç defa görüştük. Telefonla görüştüğümüz zamanlar oldu" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement