ABD'nin Ankara Büyükelçisi Bass, Karabük'te - Son Dakika
Güncel

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Bass, Karabük'te

ABD\'nin Ankara Büyükelçisi Bass, Karabük\'te

Abd'nin Ankara Büyükelçisi John R. Bass, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ile Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamlarında ziyaret etti.

17.05.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abd'nin Ankara Büyükelçisi John R. Bass, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ile Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamlarında ziyaret etti.

ABD Ankara Büyükelçiliği Halkla İlişkiler ve Kültür İşleri Bölümü'nün, Amerikalı ve Türk müzisyenlerin birlikte yer aldığı 'Sazlı Cazlı' grubunun Karabük Üniversitesi'ndeki konseri için gelen Büyükelçi Bass, önce Vali Orhan Alimoğlu, ardından Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili'yi ziyaret etti. Ankara dışına çıkabildiği günlerin çok iyi günler olduğunu ifade eden Bass, "Bana bu fırsatı tanıdığınız için teşekkür ediyorum. Sanırım bütün başkentlerin ortak özelliği kendi gündemleriyle kendi içinde yoğunluklarıyla daha ziyade politik işlerle çok meşgul oluyorlar. Dolayısıyla dışarı çıkmak önemli" dedi.

Bass'ın, "Kaynaklar konusunda başka illerde muhalefet partisi belediye başkanlarından zaman zaman serzenişler duyuyoruz. Yeteri kadar kaynaklara ulaştırılmadıkları bağlamında. Merak ediyoruz sizin için sorun oluyor mu?" sorusuna Başkan Vergili, "Onların hepsi hikaye yazıyor. Ben kaynak sıkıntısı yaşamadım hiç. Kaynağı en iyi şekilde kullanıyoruz. Elinizdeki kaynakları düzgün kullandığınız zaman bir sıkıntı olmuyor. Bizler belediye bütçesi ile Karabük'te büyük projeler yapıyoruz" dedi.

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'nin Ankara Büyükelçisi Bass, Karabük'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement