Abdi İbrahim Akademi "Pharma Mini Mba" Programı Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

Abdi İbrahim Akademi "Pharma Mini Mba" Programı Mezunlarını Verdi

Abdi İbrahim, kurumsal akademi programlarından "Pharma Mini MBA" mezunları için diploma töreni düzenledi.

25.09.2014 13:28

Abdi İbrahim Akademi'nin, "işini yöneten" uzman pozisyonundaki çalışanlarına sunduğu "Pharma Mini MBA" gelişim programı ilk mezunlarını verdi.

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamaya göre, Abdi İbrahim, kurumsal akademi programlarından "Pharma Mini MBA" in 41 mezunu için diploma töreni düzenledi.

Abdi İbrahim Akademi'nin, "işini yöneten" uzman pozisyonundaki çalışanlarına sunduğu "Pharma Mini MBA" gelişim programı mezunu 41 kişi, diplomalarını törenle aldı. Diploma töreni, programa gönüllü olarak katılım sağlayan çalışanların aileleri, çalışma arkadaşları ve Abdi İbrahim üst yönetimini bir araya getirdi.

Mezunların, "İşin Yönetimi" ve "İlişkinin Yönetimi" başlıklı iki ana bölümden oluşan program boyunca öğrendiklerinden yola çıkarak sahneledikleri doğaçlama skeçler, izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi. Program süresince kendileriyle birlikte olan eğitmenler eşliğinde, iş hayatında yaşadıklarını, kendilerine verilen 3 saat içinde esprili bir dille kurgulayıp sahneye koyan Abdi İbrahim çalışanları, ilginç kostümleriyle de ilgi çekti.

Törende, mezunlar ve izleyiciler, Abdi İbrahim liderleriyle de buluştu. Abdi İbrahim Üst Yöneticisi (CEO) Süha Taşpolatoğlu, Yurtiçi Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Halit Gündüz, Uluslararası Pazarlar Teknik Operasyonlar ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Theodore Ilıopoulos ve İnsan Kaynakları Direktörü Hakan Onel'in katılımıyla gerçekleşen panel, liderlerin iş tecrübelerinden aktardıkları kısa anekdotlarla renklendi.

İş dünyasında sürdürülebilir liderlik için çalışanların kendilerini sürekli geliştirmeleri gerektiğini belirten Abdi İbrahim Üst Yöneticisi (CEO) Taşpolatoğlu, "Hata yapmaktan korkmayın, ama aynı hatayı da ikinci kez yapmayın" ifadesiyle, gelişim ve liderlikte tecrübeyle öğrenmenin önemini vurguladı.

18 aylık program süresince Mini MBA öğrencilerini yalnız bırakmayan iç ve dış eğitmenler ile Lider Konuşmacı oturumlarında tecrübe ve birikimlerini paylaşan Abdi İbrahim liderleri de törende teşekkür sertifikalarını aldılar. 41 Abdi İbrahimlinin diploma aldığı tören, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.

Verilen bilgilere göre, sektördeki liderliğini geleceğin liderlerini yetiştirerek sürdürülebilir kılmayı amaçlayan Abdi İbrahim, bünyesinde kurduğu Akademi ile pozisyonların ihtiyaçlarına yönelik farklı gelişim programları sunuyor. Bu programlardan Pharma Mini MBA, "işini yöneten" uzman pozisyonundaki çalışanlar için tasarlanmış olan 18 aylık sınıf içi eğitim, e-öğrenme ve interaktif eğitim süreçlerinden oluşuyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abdi İbrahim Akademi 'Pharma Mini Mba' Programı Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement