Abdi İbrahim Bruno Serisinden Yeni Nemlendirici Sprey - Son Dakika
Güncel

Abdi İbrahim Bruno Serisinden Yeni Nemlendirici Sprey

Abdi İbrahim Bruno Serisinden Yeni Nemlendirici Sprey

Yeni yatırım stratejileri kapsamında, "Sağlık Ürünleri" kategorisine giriş yapan Abdi İbrahim, Bruno markası altında tüm ailenin burun bakım ihtiyaçları için farklı ürünler sunuyor.

07.10.2013 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni yatırım stratejileri kapsamında, "Sağlık Ürünleri" kategorisine giriş yapan Abdi İbrahim, Bruno markası altında tüm ailenin burun bakım ihtiyaçları için farklı ürünler sunuyor.

Abdi İbrahim açıklamasına göre, burun sağlığı denilince akla gelen ilk marka olmayı hedefleyen Abdi İbrahim Bruno, bu kategorideki girişimleri ile Türk ilaç sektörüne önemli bir ivme kazandırdı.

Tüketici ihtiyaçlarından yola çıkan ürünleri portföyünde konumlandıran Bruno markası, bahar aylarında kuru hava, hava kirliği gibi nedenlerle gelişen burun mukozasındaki kuruluğu nemlendirmek için Bruno Antidry Nemlendirici Sprey'i tüketiciyle buluşturdu.

Bruno Antidry Nemlendirici Sprey, özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında gelişen burun mukozasındaki kuruluğu nemlendirip buradaki kabuklanmaları azaltırken, soğuk algınlığı, alerjik nezle tedavisi ve ilaç kullanımı sırasında oluşan burun kuruluğunu gidermede de destek için kullanılıyor.

Bruno Antidry Nemlendirici Spreyin bileşimindeki dekspantenol ya da D-pantenol, cilt ve mukozayı nemlendirmesinin yanında, yenilenmesinde de uyarıcı etkiye sahip. Bu sayede, cilt ve mukozadaki yaraların iyileşme süreci kısalırken, burun mukozasının sürekli nemli kalması ve korunmasını sağlıyor.

Koruyucu madde içermeyen Bruno Antidry Nemlendirici Sprey, 1 yaşından itibaren her yaş grubunda, istenilen sıklıkta ve uzun süreli kullanılabiliyor. Ayrıca, hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanımı uygun ve güvenilir bir ürün olarak tanımlanıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abdi İbrahim Bruno Serisinden Yeni Nemlendirici Sprey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement