Abdullah Ağar Mehmetçik'in El Bab'daki Mücadelesinden Görüntüler Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Abdullah Ağar Mehmetçik'in El Bab'daki Mücadelesinden Görüntüler Paylaştı

Abdullah Ağar Mehmetçik\'in El Bab\'daki Mücadelesinden Görüntüler Paylaştı

Abdullah Ağar, twitter hesabından El Bab'dan fotoğraflar paylaştı. Paylaşımlarda, askerlerin DEAŞ'tan aldığı bir binaya "Le Cafe'de Sniper" adını verdiği görülüyor.

14.02.2017 10:38  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında devam eden El Bab operasyonundan fotoğraflar paylaştı. İki tane paylaşım yapan Ağar, fotoğrafların birinde DEAŞ'tan alınan binayı kafeye çeviren keskin nişancıları, diğerinde ise mevzilenmiş Türk askerinin selfie'sini yayınladı. Yapılan paylaşımlarda, Türk askerinin moralinin yerinde olduğu görüldü.

"LE CAFE'DE SNIPER"

Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, Mehmetçik'in terör örgütü DEAŞ'tan aldığı bir binayı kafeye çevirdiği ve ismini "Le Cafe'de Sniper" olarak verdiği görülüyor.

"NEŞELERİ DE... MÜCADELERİ DE İYİ"

Abdullah Ağar, paylaşımında "Sniper Cafe! Neşeleri de, havaları da, moralleri de, mücadeleleri de iyi. ÇATIŞMALARI DA!" ifadelerini kullandı. Yayınlanan fotoğraflarda, terör örgütü DEAŞ ile göğüs göğüse çarpışan Türk askerinin moralinin yerinde olduğu anlaşılıyor.

BAB'DA BİR KESKİN NİŞANCI TİMİ

İki tane paylaşım yapan Ağar, diğer paylaşımında mevzilenmiş Türk askerlerinin selfie'sini yayınladı. Ağar, paylaşımında "Bab'ta bir keskin nişancı timi" ifadelerini yazdı.

İşte Abdullah Ağar'ın Twitter paylaşımları;

Kaynak: Haberler.com/ Şahin Bozkurt

Son Dakika Güncel Abdullah Ağar Mehmetçik'in El Bab'daki Mücadelesinden Görüntüler Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement