Açgd'den Kaymakam Özer'e Hoş Geldin Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Açgd'den Kaymakam Özer'e Hoş Geldin Ziyareti

Açgd\'den Kaymakam Özer\'e Hoş Geldin Ziyareti

Akçakoca Çalışan Gazeteciler Derneği (AÇGD) yönetici ve üyeleri, Akçakoca’ya yeni atanan Kaymakam Mehmet Özer’i makamında ziyaret etti.

15.08.2015 09:49

Akçakoca Çalışan Gazeteciler Derneği (AÇGD) yönetici ve üyeleri, Akçakoca'ya yeni atanan Kaymakam Mehmet Özer'i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Özer Akçakoca'da görev yapan basın temsilcileriyle tanıştı. Yerel basın ve ajans temsilcileri, sırasıyla kendileri ve çalıştıkları kurumlarla ilgili bilgiler verirken, yeni Kaymakam Mehmet Özer de kendisiyle ilgili olarak eğitim hayatından başlayıp, 15 yıl boyunca görev yaptığı yerlere kadar birçok bilgiyi basın mensuplarıyla paylaştı.

Son günlerde çarşıyı pazarı sık sık dolaşan Genç Kaymakam Mehmet Özer, kah cami lokalinde kah çay ocaklarında esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet ederek onların dertlerini dinliyor. Geçtiğimiz günlerde Akçakoca'yı daha yakından tanımak vesilesiyle halk otobüsüne bindiğini söyleyen Özer, kendini tanıtmadan otobüs içindeki yolcuları dinlediği bir anekdotunu gazetecilerle paylaştı. Ulaşım sorunlarından turizm sorunlarına, yeni hastane yapımından OSB konusuna, Balıkçı Barınağı'ndan İşletme Fakültesi inşaatına, Kadınlar plajından mezarlık sorunlarına kadar birçok konuda fikir alış verişinde bulunulurken, konuşmaların sonunda Kaymakam Özer, İlçe gazetecilerinin kendisine yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan konuşma ve değerlendirmelerin ardından ziyaret sona ererken, AÇGD üyesi gazeteciler, Akçakoca'nın yeni Kaymakamı Mehmet Özer'le toplu fotoğraflar çektirip yeni vazifelerinde başarı temennileri dileyerek makamından ayrıldılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Açgd'den Kaymakam Özer'e Hoş Geldin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement