Acıbadem'de Metrobüs Yolda Çıkıp Araçlara Çarptı: 11 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Acıbadem'de Metrobüs Yolda Çıkıp Araçlara Çarptı: 11 Yaralı

Acıbadem\'de Metrobüs Yolda Çıkıp Araçlara Çarptı: 11 Yaralı

ACIBADEM'de Kadıköy yönüne ilerleyen metrobüs, yoldan çıkıp araçlara çarptı.

23.09.2016 11:23

ACIBADEM'de Kadıköy yönüne ilerleyen metrobüs, yoldan çıkıp araçlara çarptı. Metrobüs önce karşı yönden gelen iki katlı belediye otobüsüne, ardından da 7 araca çarptı. Metrobüs, çarptığı araçlardan 3'ünü altına aldı.

11 KİŞİ YARALANDI

Saat 08.30 sıralarında meydana gelen kaza sonrası, olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralananları kurtarmak için seferler oldu. Kazada metrobüs şoförüyle birlikte 11 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevkedildi. Yaralılardan birinin doktor olduğu ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

İŞTE O ŞEMSİYE

Kazaya neden olduğu belirtilen yolcu ise yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın şemsiyesi ise metrobüste şoför kabininin hemen yanında görüntülendi.

TARTIŞMA SESLERİ DUYDUM

Görgü tanıkları olayı anlatırken metrobüste bulunan bir yolcu, tartışma sesleri duyduğunu ardından da kazanın meydana geldiğini söyledi. Metrobüsün çarptığı araçların sürücüleri de metrobüsün aniden yoldan çıkarak kendilerini çarptığını ifade etti.

METROBÜS OLAY YERİNDEN KALDIRILDI

Kazanın ardından trafikf felç oldu. Önce metrobüsün çarptığı araçlar yoldan çekildi. Metrobüs de saat 11.00 sıralarında çekilerek götürüldü.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acıbadem'de Metrobüs Yolda Çıkıp Araçlara Çarptı: 11 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement