Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika
Spor

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’da transfer harekatı sürüyor.

26.06.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'da transfer harekatı sürüyor. İç ve dış transfer çalışmalarını birlikte yürüten İnegölspor, geçen sezon aynı ligde mücadele ettiği Maliye Milli Piyango takımının orta ve pasör çaprazı mevki oyuncusu Ersin Durgut ile Tofaşlı Görkem Sertel'i renklerine bağladı.

Daha önce prensip anlaşması sağlanan Plaj ve Voleybol Salon Milli Takımı'nda da forma giyen Maliye Milli Piyangolu Ersin Durgut, İnegöl'e gelerek düzenlenen imza töreninde resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Belediyespor Başkan Yardımcısı Nuhi Solak, "Belediyespor olarak bir dış transferde daha beraberiz. Bugün Ersin Durgut arkadaşımızla anlaştık. Ersin 1982 doğumlu, 2,08 metre boyunda, orta oyuncu ve pasör çaprazı mevkilerinde oynayabilen bir arkadaşımız. Voleybola Bursaspor'da başlamış. 2 yıl Bursaspor'da oynadıktan sonra 6 yıl Erdemir, yarım sezon İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2 yıl Polis Akademisi, 1 yıl Halkbank, 2 yıl Fenerbahçe, 1 yıl Sivas ve en son geçen yıl Maliye Milli Piyango'da sezonu tamamladı. Bu yıl da kendisiyle görüştük. Fedakarlık yaparak bizimle anlaştı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ersin arkadaşımız aynı zamanda Bursa kökenli olduğu için aramıza tekrar hoş geldin diyoruz. İyi ve başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

DURGUT: "TRANSFERDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Plaj Voleybolu Milli Takımında iki yıldır oynayan, aynı zamanda Voleybol Salon Milli Takımında 50 maçtan fazla forma giyen Ersin Durgut ise, "Öncelikle memleketim Bursa olduğu için bir kez daha memleketimde uzun yıllar sonra tekrar oynayacağım için gurur verici bir olay. İnşallah önümüzdeki sene takımı çok daha yukarılara çıkartıp, çok daha iyi seviyelere getirip ilk etapta amacımız olan Play-off'a kalırız. Ondan sonra zorlayabildiğimiz kadar yukarılara çıkarmak için buradayım. Sonuçta sizin de bildiğiniz gibi Bursalı olduğum için, birçok arkadaşımızda Bursa kökenli olduğu için takımı daha iyi sahiplenip, daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir sezon geçirip hepimiz için hayırlısı olur" diye konuştu.

TOFAŞ'LI GÖRKEM BELEDiYESPOR'DA

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından İnegöl Belediyespor, dış transferde bir ismi daha kadrosuna dahil etti. Daha önce Sivas'tan Taner Kabakçı, Torul'dan Kert Toobal, Galatasaray'dan Cansın Hacıbekiroğlu'nu renklerine katan turuncu-lacivertli ekip, dördüncü imzayı Tofaşlı Görkem Sertel'e attırdı.

Daha önce görüşülüp, prensip anlaşmasına varılan Acıbadem Erkekler Voleybol 2. Lig takımlarından Tofaş'ın orta oyuncusu Görkem Sertel dün İnegöl'e gelerek resmi sözleşme imzalandı. İnegöl Belediyespor Voleybol Sorumlusu Furkan Baştürk ile İnegöl Belediyespor Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı törenle karşılıklı resmi sözleşme imzalanırken, törende konuşan İnegöl Belediyespor Voleybol Sorumlusu Furkan Baştürk, "Bugünkü transferimiz Görkem Sertel 1992 doğumlu ve 2.10 boyunda. Daha önce Osmangazi, Tokat Belediye Plevne, Yenişehir Belediye takımlarında forma giymiş genç bir arkadaşımız. Takımımıza uzun yıllar katkı sağlamasını bekliyoruz. Transferimiz her iki taraf adına da hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Geçen sezon 2. Lig takımlarından Tofaş'ta oynayan orta oyuncu Görkem Sertel ise, İnegöl Belediyespor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "Bu benim ikinci 1. Lig tecrübem olacak. Burada iyi antrenörlerle iyi oyuncu arkadaşlarla çalışacağım. Burada kendimi göstererek daha iyi yerlere gitmek istiyorum. Açıkçası İnegöl Belediyespor'da kalıcı olmak istiyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement