Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika
Güncel

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Terzi: "Teledünya Türkiye Kupası'nı almak ve ligde şampiyon adayı bir takım olmak istiyoruz"

05.07.2014 14:23

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, yeni sezonda Teledünya Türkiye Kupası'nı almak ve ligde de şampiyon adayı bir takım olmak istediklerini söyledi.

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık kampı ile sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, "Yedi yıldır birinci ligde oynayan Gümüşhane Torul Gençlik, artık kendine bir hedef belirlemeli ve belirlediği hedefe mutlaka ulaşmalıdır. Biz de hedefimizi belirledik. Teledünya Türkiye Kupası'nı almak ve ligde şampiyon adayı bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarına değinen Terzi, 18 Ağustos'ta başlayacakları kampa kadar transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade ederek, "Transferde acele etmiyoruz. Takımımıza katkı koyacak ve şartlarımızı kabul edecek sporcularla anlaşmak istiyoruz. Çok sayıda sporcu ile görüşmelerimiz sürüyor. Şartlarımızı kabul edecek sporcuların transferini en kısa sürede gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement