Açık Havada Kitap Okumak Öğrencileri Eğlendirdi - Son Dakika
Güncel

Açık Havada Kitap Okumak Öğrencileri Eğlendirdi

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği "Kitapla Barışıyoruz" sloganı ile "81 İlde Kitap Okuyoruz" etkinliğinde çocuklar, gençler ve yetişkinler hep birlikte kitap okudu.

01.04.2015 16:33  Güncelleme: 16:34

Kitabını alıp gelen misafirlerin yanı sıra, kitabı olmayanlara da ücretsiz kitap dağıtımı ve kek, meyvesuyu ikramı yapıldı.

Kitap okumanın önemi 51.Kütüphane Haftası'nda Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinliklerle işleniyor. Türk Kütüphaneciler Derneği tarafından başlatılan ve geleneksel olarak her yıl düzenlenen "81 İlde Kitap Okuyoruz" okuma etkinliğinin 4.sü Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Sezen Aksu Parkında gerçekleştirildi. 30 dakika sessiz kitap okuma eyleminde parktaki vatandaşlar, ilçe okullarından gelen öğrenciler ağırlandı.

Dövizler ve Pankartlarla Okumaya Dikkat Çekildi

Kitap okumanın önemine dikkat çeken yazıların bulunduğu dövizlerle parka gelen öğrenciler çimlerin üzerinde kitaplarını okudu. Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ve çok sayıda meclis üyesi de alanda standlarda ücretsiz dağıtılan kitapları miniklerle inceledi, seçimlerini yapıp hep birlikte okudu. Etkinliğin ardından Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde öğrencilere kütüphanenin nasıl bir yer olduğu ve amacının anlatıldığı kısa bir seminer düzenlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Açık Havada Kitap Okumak Öğrencileri Eğlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement