Acıpayam'da Lise Öğrencilerinden Kitap Bağışı - Son Dakika
Yerel

Acıpayam'da Lise Öğrencilerinden Kitap Bağışı

Acıpayam\'da Lise Öğrencilerinden Kitap Bağışı

Acıpayam Anadolu Lisesi öğrencileri, köy okullarındaki öğrencilerin kitapla buluşmalarını sağlamak için toplam 5 bin 400 kitap hediye etti.

05.06.2013 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıpayam Anadolu Lisesi öğrencileri, köy okullarındaki öğrencilerin kitapla buluşmalarını sağlamak için toplam 5 bin 400 kitap hediye etti.

Eskiköy, Dodurga, Alcı, Yolçatı İlkokulu ve Ortaokuluna kurulan kütüphanelere topladıkları ve satın aldıkları kitapları hediye eden öğrenciler, Eskiköy İlk ve Ortaokuluna bin 200, Dodurga İlkokulu ve Ortaokuluna bin 239,  Alcı İlkokulu ve Ortaokuluna bin 508, Yolçatı İlkokulu ve Ortaokulunun yeni kurulan kütüphanesine ise bin 453 kitap bağışladı.

Kaymakam Uğur Kalkar, Yolçatı İlkokulu ve Ortaokulu'nun kütüphanesinin açılışında yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimizin başlattıkları kitap toplama kampanyasıyla, belde ve köylerimizde bulunan okul kütüphanelerine kitap bağışlamalarını takdirle karşılıyoruz. Acıpayam Anadolu Lisesi idarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini yaptıkları bu özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan da kitap okumanın önemine değinerek, Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattıkları bu projeyi sonuçlandırabilmelerinin büyük başarı olduğunu belirterek öğrencileri tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, öğrencilerin gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. -

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıpayam'da Lise Öğrencilerinden Kitap Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement