Acısu Yan Yolda Parke Çalışması Start Aldı - Son Dakika
Güncel

Acısu Yan Yolda Parke Çalışması Start Aldı

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Sapanca Yolu Acısu bölgesi yan yolda kültür merkezi ile sağlık ocağı arasındaki güzergahta kilitli parke döşeme çalışması başlattı.

11.12.2014 09:07

Sapanca Yolu'nda tamamlanan ikileme çalışmaları sonrası yan yolda yaşanan sıkıntıların giderilmesi noktasında Kartepe Belediyesi güzergahta yol iyileştirme düzenlemesine başlayarak, kilitli parke çalışması ile çözüme kavuşturuyor. Üst geçidin montajının tamamlanması ardından, Acısu yan yoldaki iyileştirme çalışması kapsamında Kartepe Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, kültür merkezi giriş seviyesinde kot farkını sıfırlayarak yolu düzleştirdi.

Yan yola cepheli iş yerlerinin önünde başlatılan kilitli parke döşeme çalışmasında ekipler, yaklaşık 2 bin metrekare kilitli parke taşı ve 400 metre bordür döşemesinin ve ara sokaklara bağlantısının da yapılacağı düzenlemenin ay sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Kültür merkezi ve sağlık ocağı arasındaki güzergahı hem yaya trafiği hem de araç parkı olarak estetik bir görünüme kavuşturacak çalışmanın başlatılması bölge halkı tarafından da beğeni topladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Acısu Yan Yolda Parke Çalışması Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement